Hotellet

Hotellet - Fiona Davis | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fiona Davis
DIMENSJON
8,87 MB
FILNAVN
Hotellet.pdf
ISBN
3906013997289

BESKRIVELSE

New York. Byen som aldri sover. På Manhattan står bygningen der 50-tallets unge jenter skulle forvandles til ekstraordinære kvinner. Legendariske The Barbizon Hotel for Women. 1952: Sekretærstudenten Darby McLaughlin ankommer Barbizon Hotel for kvinner. Hun er usikker, lengter hjem og føler at hun slett ikke passer inn. Likevel, når Darby treffer stuepiken Esme, oppdager hun en skjult side av New York: en verden som pulserer om natten. Jazzklubber med forførende toner og begjær i luften. 50 år senere er Barbizon Hotel blitt gjort om til leiligheter, og fortidens gjester er for lengst glemt. Bare noen ganske få av dem bor der fortsatt, blant dem Darby, som stort sett holder seg for seg selv. Men ryktet om hennes hemmeligheter fra fortiden hjemsøker huset. Journalist Rose Lewin blir som besatt av å finne ut om Barbizons mystiske fortid. Samtidig sliter Rose med sine egne demoner, og gravingen rundt hotellets historie blir som et pusterom for henne. Hva var det egentlig som skjedde den gangen for 50 år siden? Ingenting blir som før når den sjokkerende sannheten avsløres.

Den siste tiden har vi sett en drastisk nedgang i antall bestillinger som følge av de utfordringer vi opplever knyttet til koronavirusutbruddet. Vi gjennomgår nå bemanningsbehovet for å tilpasse virksomheten til dagens ... Hotellet Gammel handelssted.

Området byr ellers på flott tur- og jaktterreng og gode fiskeelver. Østerdalen Hotell har konferanse-kapasitet for 140 deltagere mens kafeen vår er et naturlig stoppested for reisende mellom Trondheim og Oslo. Hotellet ligger sentralt på Økern i Oslo.

RELATERTE BØKER