Kunst i korridorene

Kunst i korridorene - Arild Andresen, Kari Hunsager, Bjørn Martinsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arild Andresen, Kari Hunsager, Bjørn Martinsen
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Kunst i korridorene.pdf
ISBN
2712314794031

BESKRIVELSE

Boka tar utgangspunkt i kunstnerparet Kari Hunsager og Arild Andresens malerier, akvareller og tegninger som er utsmykning i en psykiatrisk poliklinikk i Grimstad. Forfatterne skriver om reaksjoner på bildene, og om hvordan billedkunst, romutforming og møblering kan påvirke sinnet og vår psykiske helse.

I barnehagen skal barna få estetiske erfaringer med kunst og kultur i ulike former og organisert på måter som gir barna anledning til utforsking, fordypning og progresjon. Skjærtorsdag åpnet en ny og spektakulær samling av Storbritannias mest groteske og sjokkerende kunst. London-utstillingen er allerede blitt en publikumssuksess. Spoiler alert: teksten avslører dramaturgiske overraskelsesaspekter ved forestillingen.

De ansattes kunstforening har måttet betale erstatning etter tyveriet. Kunsten skal henge i korridorene på hotellet. Dette har ført til at flere setter spørsmål både til håndteringen av verkene, og ikke minst hotelldirektør Mikael Forselius' rolle.

RELATERTE BØKER