Sarons ham

Sarons ham - Ingvar Ambjørnsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Sarons ham.pdf
ISBN
6550985672303

BESKRIVELSE

Sarons ham er en roman som korthugd og rått beskriver en outsider som trekker andre outsidere med seg i et dragsug av angst, stoff og galskap. Sarons venner er Sir Henry, som betaler en Amsterdam-tur for ham, for på den måten å slippe Sarons delirium. I Amsterdam er det kroverten Bill og norske Mita, en stoffmisbruker, som blir Sarons nærmeste. Og Mita driver han ut i en karusell av heroin og prostitusjon.

I Amsterdam er det kroverten Bill og norske Mita, en stoffmisbruker, som blir Sarons nærmeste. Og Mita driver han ut i en karusell av ... Sarons ham er en roman som korthugd og rått beskriver en outsider som trekker andre outsidere med seg i et dragsug av angst, stoff og galskap..

Denne boken er hans andre roman, jeg tror den ikke er veldig gjennomtenkt, den er bra, men jeg tror det har gått litt fort. Han karakteriserer selv denne boken som «ei jævla ekkel bok». Sarons ham er en roman som korthugd og rått beskriver en outsider som trekker andre outsidere med seg i et dragsug av angst, stoff og galskap.

RELATERTE BØKER