Bedriftens personalhåndbok

Bedriftens personalhåndbok - Margrethe Meder, Kurt Weltzien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margrethe Meder, Kurt Weltzien
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Bedriftens personalhåndbok.pdf
ISBN
4952580459703

BESKRIVELSE

Et nødvendig hjelpemiddel for alle som har behov for å orientere seg om lover og regler som gjelder i arbeidsforhold. Bedriftens personalhåndbok er først og fremst beregnet for medarbeidere som arbeider med HR- og personalspørsmål, men også praktiserende advokater og studenter vil ha nytte boken. I tillegg er det et nytt kapittel om Konkurranseklausuler og kapittelet om Vern mot diskriminering er nyskrevet. Boken kan også benyttes som lærebok. 9. utgave er grundig gjennomarbeidet og ajourført med hensyn til de lovendringer og rettspraksis fram til juli 2019.

Prøv personalhåndboken gratis i 30 dager Du kan prøve personalhåndboken helt uforpliktende og kostnadsfritt i 30 dager før du bestemmer deg. Alt arbeidet du gjør med å legge inn tekst kan du ta med videre hvis du velger å bestille produktet. Bedriftens personalhåndbok er først og fremst beregnet på personer som arbeider med personaladministrative spørsmål, og på advokater, men også andre som steller med arbeidsrettsspørsmål, vil ha nytte av boken.

Den er også godt egnet som lærebok. Kjøp Bedriftens personalhåndbok fra Tanum Bedriftens personalhåndbok er et nødvendig hjelpemiddel for alle som har behov for å orientere seg om regler og lover som gjelder i arbeidsforhold. Den er først og fremst beregnet for personer som arbeider med personaladministrative spørsmål, og for advokater, men også andre som steller med arbeidsrettsspørsmål, vil ha nytte av boken. Bedriftens personalhåndbok 9.

RELATERTE BØKER