Den lille filosofen

Den lille filosofen - Petter Mejlænder | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Mejlænder
DIMENSJON
6,43 MB
FILNAVN
Den lille filosofen.pdf
ISBN
3582229035408

BESKRIVELSE

Den lille filosofen handler om det bemerkelsesverdige forholdet mellom Arne Næss og tøygrisen hans, Timotei. De levd, lekt og fantasert sammen i nærmere tjue år. Den lille filosofen er åtti prosent dokumentarisk biografi og tjue prosenter dikting. Boken gjenspeiler ikke bare Arne Næss sin tenkning, hans historie og hans ustoppelige lekenhet, den handler også om alderdommen klokskap og hvordan enkle gleder og en positiv innstilling beriker livet. Historien om Kit-Fai, Arne og den lille filosofen Timotei griper både unge og voksne, kvinner som menn, barn så vel som eldre. Den lille filosofen har noe viktig å fortelle. Det er en bok å bli glad av. Petter Mejlænder har lyttet, observert og skrevet ned deres historie.

Avlysningen gjelder også vår foredragsserie på «Lillekafeen». Ytterligere informasjon til de påmeldte vil bli gitt via e-post i de nærmeste dagene. I filosofistunden DEN LILLE FILOSOFEN har skuespiller Kari-Ann Grønsund med seg tøygrisen Timoto.

Denne distinksjon går sannsynligvis tilbake til Sokrates selv. Og den lille guden er ett med sin verden. I begynnelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud.

RELATERTE BØKER