Febersinn

Febersinn - Elin Brend Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Febersinn.pdf
ISBN
7072116065493

BESKRIVELSE

Ingrid Alvestad har levd et rolig liv blant overklassen i Christiania, men en dag mottar hun et oppskakende telegram. Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike. Det viser seg fort at hun slett ikke er velkommen på gården, hvor fortidens synder lurer i krokene.Ordene hans ble etterfulgt av et hvin. Det kom fra den lille treklyngen på høyre side av huset. De satte av gårde dit, begge to. Ingrid holdt om kjoleskjørtet mens hun løp. Det hadde lagt seg et fint lag med nysnø på bakken.- For en vakker dag! Charlotte sto midt mellom to trær i bare underkjolen. Hun var barføtt, det så skrekkelig kaldt ut.

Det viser seg fort at hun slett ikke er velkommen på gården, hvor fortidens synder lurer i krokene. Ordene hans ble etterfulgt av et hvin.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris febersinn - substantiv forvirrede, uklare tanker, fantasier som skyldes (sterk) feber, febervillelse Kjøp Febersinn fra Norske serier Ingrid Alvestad har levd et rolig liv blant overklassen i Christiania, men en dag mottar hun et oppskakende telegram. Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike.

RELATERTE BØKER