Harry Potter og mysteriekammeret

Harry Potter og mysteriekammeret - J.K. Rowling | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.K. Rowling
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Harry Potter og mysteriekammeret.pdf
ISBN
7642343146103

BESKRIVELSE

I det andre året på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, møter Harry nye prøvelser og plage-ånder, blant annet en ny lærer som heter Gyldeprinz Gulmedal og spøkelset Stønne-Stina.Men alt dette virker som små irritasjonsmomenter når de virkelige problemene begynner: Noen - eller noe - forvandler elevene til stein. Kan det være Draco Malfang, en mer utspekulert rival enn noensinne? Kan det være Gygrid, som har en mystisk fortid som nå endelig blir avslørt? Eller er det den personen alle på Galtvort mistenker mest ... Harry Potter selv?!Harry Potter og Mysteriekammeret er den andre boka i serien om Harry Potter.Omslaget er illustrert av Kazu Kibuishi.

Harry Potter er klar for sitt andre år på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, men i sommerferien kommer det en husnisse ved navn Noldus på besøk og advarer Harry mot å dra tilbake til Galtvort fordi det vil skje mystiske ting. Harry Potter og Mysteriekammeret er filmatiseringen av boken med samme navn og er da film nummer to. Boken ble opprinnelig skrevet av J.K.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Harry Potter og Mysteriekammeret er ein fantasy-film frå 2002 regissert av Chris Columbus og basert på romanen med same namn av J.K.

RELATERTE BØKER