Kroppen snakker

Kroppen snakker - Åse Dragland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Dragland
DIMENSJON
12,26 MB
FILNAVN
Kroppen snakker.pdf
ISBN
6221742086115

BESKRIVELSE

Hvorfor krysser de fleste pasienter anklene sine når tannlegen skal sette bedøvelse? Og hvorfor har vi lett for å føre hånden eller en finger opp mot ansiktet når vi lyver? Kroppsspråket er rikt og fascinerende. Mange mener det utgjør mer enn 70 prosent av kommunikasjonen vår. Likevel er det få som kjenner til spekteret av signaler og gester som ligger bak. Denne boken gir en innføring i kroppens eget språk. Den presenterer resultater fra forskningsprosjekter og undersøkelser de siste tiårene. Boken omhandler også annen taus kommunikasjon, som empati, intuisjon og telepati. Den serverer bakgrunnen for det mange kaller en revolusjon i nevrovitenskapen, nemlig oppdagelsen av speilnevronene. Disse hjernecellene gjør oss i stand til å gjenkjenne andre menneskers følelser og etterligne hverandre. Boken passer like godt for den alminnelige, nysgjerrige leser som for sosialarbeidere, lærere, sykepleiere eller coacher som jobber med mennesker til daglig. Åse Dragland (f. 1951) er cand. mag, og har jobbet ved sosial.kontor og psykiatrisk sykehus. Hun har rundt 30 års erfaring som forskningsjournalist, og har blant annet vært redaktør for forskningsmagasinet Gemini ved SINTEF/NTNU. Hun har tidligere utgitt boka «Kroppens skjulte intelligens», som nådde bestselgerlisten for generell litteratur.

Den tar for seg empati, telepati og intuisjon, og skriver om speilnevronene. Kjøpes: www.flux.no I min bok «Kroppen snakker», tar jeg for meg mange uttrykk og viser ulike styrkeposisjoner som kan brukes med hell.

Denne forbindelsen blir svekket av det travle livet vårt. Vi slutter å forstå hvorfor ting skjer med oss, og vet ikke hvordan vi skal få tilbake balansen. I Kroppen snakker tar Åse Dragland for seg en rekke aspekter av kroppsspråket, men understreker at det finnes utallige flere! Hun presenterer resultater fra undersøkelser og forskningsprosjekter de siste tiårene; den velskrevne og informative boken passer like godt for vanlige nysgjerrige lesere som dem som arbeider profesjonelt med mennesker: sosialarbeideren, læreren, sykepleieren ... Vil ikke snakke med noen.

RELATERTE BØKER