Treningslære

Treningslære - Asbjørn Gjerset, Per Holmstad, Truls Raastad, Kjell Haugen, Rune Giske | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Gjerset, Per Holmstad, Truls Raastad, Kjell Haugen, Rune Giske
DIMENSJON
12,66 MB
FILNAVN
Treningslære.pdf
ISBN
6194009896002

BESKRIVELSE

Kunnskap om trening Nå i ny utgave. Denne boka samler kunnskap fra mange fagfelt, som.gir gode forutsetninger for å.integrere teori og praksis. Kompetanse i faget får du gjennom å kombinere kunnskapsstoffet i boka med praktisk idrettsaktivitet. Hva er nytt?Nytt kapitler om Kosthold og helse.og Livsstil og idrettMange faglige oppdateringerFlere av kapitlene er forenkletNy og bedre strukturOppsummeringer etter hvert kapittelNytt og større format som gir.bedre oversikt Boka dekker programfaget treningslære etter læreplanen for idrettsfag i den videregående skolen. Den egner seg også for høgskoler, på folkehøgskoler og i den frivillige idretten, blant annen i utdanningen av trenere.

Kroppen har en fantastisk evne til å tilpasse seg nye og stadig større belastninger. Det er den viktigste årsaken til at prestasjonsevne forbedres ved trening. Idrettsfag består av mye praksis og praktiske øvelser, men også teori.

Om du vil ha en god karakter er det viktig at du er godt forberedt og vet hva du møter. Ettersom du ikke vet hvilke temaer som blir gitt til skriftlig eksamen, så er det vanskelig å forberede seg på et konkret emne.

RELATERTE BØKER