Arkitekturguide for Norge

Arkitekturguide for Norge - Arne Gunnarsjaa | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Gunnarsjaa
DIMENSJON
8,21 MB
FILNAVN
Arkitekturguide for Norge.pdf
ISBN
8319272896397

BESKRIVELSE

Innledningsvis gis et kort riss av landets arkitekturhistorie. Deretter følger en systematisk presentasjon av både eldre tiders byggverk og dagens arkitektur. Fremstillingen er organisert i fem hoveddeler: Agder-fylkene, Vestlandet, Østlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. På denne måte får alle byggverkene en lokal forankring, samtidig som de presenteres innenfor en regional og nasjonal kontekst. Har ordforklaringer og plass til notater.

Målet er 600-800 objekter, fra alle kommuner i Nord-Norge og fra Svalbard. Han har lang erfaring fra egen arkitektpraksis og som fagskribent. Han har tidligere utgitt et arkitekturleksikon (1999, ny utgave 2006), en kort arkitekturhistorie (2001) og en arkitekturguide for Norge (2002). Kjøp Arkitekturguide for Norge fra Bokklubber Innledningsvis gis et kort riss av landets arkitekturhistorie.

Arkitekturguide for Nord-Norge og Svalbard is powered by Omeka. Contact About.

RELATERTE BØKER