Demonens død

Demonens død - Anne Holt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Holt
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Demonens død.pdf
ISBN
7484639017529

BESKRIVELSE

12-årige Olav er på rømmen fra barnehjemmet Vårsol i Oslo, der det brutale drapet på den kvinnelige bestyreren har skaket opp barna og de ansatte. Nyutnevnt førstebetjent Hanne Wilhelmsen oppdager snart at hjemmet som drives av Frelsesarmeen skjuler mange historier som kan føre til morderen. Dette er den tredje boka om Hanne Wilhelmsen.

Mona 28 September 2018. Demonens død Anne Holt (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall . Kjøp.

Vi følger førstebetjent Hanne Wilhelmsen og hennes kolleger i arbeidet med å oppklare drapet på en bestyrer ved Frelsesarmeens barnehjem, Vårsol. Demonens død, som Anne Holt gav ut i 1995, er en politi/kriminalroman, på om lag 250 sider. I boka møter vi Hanne Wilhelmsen (lesbisk politibetjent) og hennes politikollegaer som får i oppgave i å oppklare drapet på bestyrerinnen på frelsesarmeens barnehjem Vårsol. Anne Holt ble tildelt Bokhandlerprisen for Demonens død.

RELATERTE BØKER