Det blå barnet

Det blå barnet - Eirik Husby Sæther | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Husby Sæther
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Det blå barnet.pdf
ISBN
8418361700701

BESKRIVELSE

Det blå barnet er en original Oslo-krim, hvor vi blir tatt med 100 år tilbake i tid, til arbeidermiljøet rundt Akerselva og fabrikklivets tøffe kår. Politietterforsker Mikael Wulf plasserer moren på lukket avdeling, hun lider av Alzheimers og snakker om Det blå barnet. Samtidig finner Mikael en dråpe blod på puten etter den forrige pasienten. Mikael har tilgang til likkjelleren på Ullevål sykehus. Han finner pasienten der og oppdager en grusom drapsmetode. Mikael Wulf må løse to mysterier fra morens rom. Drapet på den forrige pasienten og sannheten om Det blå barnet.Eirik Husby Sæther er selv politi, og har lang erfaring fra krimvakta i Oslo. Han skriver originalt, lavmælt og med god innsikt.

Politietterforsker Mikael Wulf plasserer moren på lukket avdeling, hun lider av Alzheimers og snakker om Det blå barnet. Barnet mister gjerne bevisstheten etter et enkelt gisp eller kort skrik, det er ikke den lange perioden med pustestans som man observerer ved blå affektkramper. Anfallene varer typisk 10-30 sekunder, men dette føles ofte som en evighet. Det blå barnet er absolutt verdt å lese.

Politietterforsker Mikael Wulf plasserer moren på lukket avdeling, hun lider av Alzheimers og snakker om Det blå barnet. Samtidig finner Mikael en d... Det blå barnet er en original Oslo-krim, hvor vi blir tatt med 100 år tilbake i tid, til arbeidermiljøet rundt Akerselva og fabrikklivets tøffe kår.

RELATERTE BØKER