Disippelrytmer

Disippelrytmer - Vidar Mæland Bakke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vidar Mæland Bakke
DIMENSJON
6,5 MB
FILNAVN
Disippelrytmer.pdf
ISBN
1609627670813

BESKRIVELSE

Hvordan kan jeg finne en god rytme for troslivet i hverdagen? Hvordan kan stillhet, bønn, bibellesning, fellesskap med andre, lokalt engasjement, frivillig tjeneste og hvile fra hverdagen passe inn i livet mitt slik det ser ut nå? Den gode rytmen handler om et tempo som er akkurat så sakte og akkurat så fort og akkurat så regelmessig at du nesten ikke merker at du bruker krefter på det du gjør. Boken er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter boken kan søke om statsstøtte til studiearbeid. Les mer på www.k-stud.no.

Vedlikehold: Vi tar ned siden for vedlikehold, KL12-Ca12.30 MOD/Admin. Disippelrytmer (Heftet) av forfatter Vidar Mæland Bakke. Pris kr 174 (spar kr 25). Disippelrytmer.

Jeg håper det kan vekke din nysgjerrighet - og at du kanskje vil lese mer: "Disippelrytmer" - introduksjon til et verktøy En presentasjon av "Disippelrytmer - håndfast hjelp til et slitesterkt trosliv" (Utdrag fra min bok som utgis på Luther forlag i september 2017) Når du ser Jesus på utallige bilder, ser du ofte også hendene hans. Disippelrytmer - håndfast hjelp til et slitesterkt trosliv. Pilgrim i vår tid. Disippelrytmer (Heftet) av forfatter Vidar Mæland Bakke.

RELATERTE BØKER