Haimennesket

Haimennesket - Hans Olav Lahlum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Olav Lahlum
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
Haimennesket.pdf
ISBN
4313197041550

BESKRIVELSE

K2 og Patricia er nettopp blitt kjærester da denne romanen starter, en sommerdag i 1972. K2 har fått invitasjon til en hyggelig helg på et vakkert beliggende sørlandshotell. Hotellet liger idyllisk til på en øy, men er dårlig tilpasset rullestolbrukere. Likevel blir Patricia med på det som skal vise seg å bli en alt annet enn avslappende helgeutflukt. For nøyaktig ti år siden ble en liten guttebaby funnet ihjelslått i sin vugge på hotellet. Guttens to 16 år gamle halvsøstre skulle passe på ham. Begge sverger på at de ikke har noe med barnedrapet å gjøre. Likevel forsvant den ene av tvillingsøstrene sporløst like etter at udåden blir oppdaget. Barnets mor begikk selvmord kort tid etter.Haimennesket er en ny klassisk og Agatha Christie-inspirert krimroman i den populære og kritikerroste serien med K2 og Patricia. Med handlingen konsentrert innenfor 48 timer er den samtidig en intens spenningsroman.

K2 er blitt invitert til en hyggelig helg på et vak... Kjøp Haimennesket fra Bokklubber Ingen skriver krim som Hans Olav Lahlum! 'At Hans Olav Lahlums krimromaner har en stor leserkrets, er ikke vanskelig å forstå. De representerer et friskt pust i det som ellers framstår som en fastlåst sjanger.' Hans Olav Lahlum er en norsk historiker og forfatter; cand.philol.

K2 og Patricia er nettopp blitt kjærester da denne romanen starter, en sommerdag i 1972. Kjøp Haimennesket fra Bokklubber Dypt fra sjelens mørke På en idyllisk sommerdag kommer morderen med ett opp fra sin sjels mørke dyp og dreper et uskyldig offer, for så igjen å forsvinne i dypet. Akkurat som haien.

RELATERTE BØKER