Har det på tunga - og andre språklige bilder

Har det på tunga - og andre språklige bilder - Elsa Rinholm Wulff | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Rinholm Wulff
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Har det på tunga - og andre språklige bilder.pdf
ISBN
1724797860459

BESKRIVELSE

Boka presenterer et utvalg frekventerte språklige bilder som vi omgir oss med i hverdagen. De språklige bildene er ikke bare forklart eller definert som i en ordbok, men hver uttrykk forklares gjennom en kort fortelling om en dagligdags situasjon, som viser uttrykket brukt i praksis. To typer oppgaver, avkryssing og utfylling, gir trening i å forstå og bruke uttrykkene. Med fasit.

De språklige bildene er ikke bare forklart eller definert som i en ordbok, men hver uttrykk forklares gjennom en kort fortelling om en dagligdags situasjon, som... Språklige bilder. Språklige bilder er et samlebegrep for ord og uttrykk med overført betydning.

Med overført betydning mener vi at orda ikke skal oppfattes bokstavelig. Det fins mange typer språklige bilder, og sammenligning, metafor og klisjé er tre av dem.

RELATERTE BØKER