Hør og se

Hør og se - Berit Hedemann | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Hedemann
DIMENSJON
3,17 MB
FILNAVN
Hør og se.pdf
ISBN
8329364078098

BESKRIVELSE

Hvordan får du lytteren til å se for seg det du ønsker at hun skal se? Hvordan sørger du for at bildene radioen skaper, blir like fargesterke og følelsesmettede som bildene i nattdrømmene våre? Med andre ord: Hvordan skaper du filmer på lytterens indre skjerm? Hør og se tar for seg hvordan du kan bruke språket og mikrofonen som kamera, og hvordan du kan skape en variert film med forskjellige bildeutsnitt ved hjelp av språk-, stemme- og lydbruk. Å få intervjuobjektene til å bruke et bildetett språk er en viktig del av kunsten å lage god radio. I denne boka kan du lære hvordan du gjør det. Et annet viktig element er dramaturgien. Boka gir deg mange tips til hvordan du lett kan strukturere stoffet på en spennende måte som holder lytteren interessert. Forfatteren Berit Hedemann er leder av Radiodokumentarredaksjonen i NRK og har vunnet flere internasjonale priser for sine programmer. Hvordan redaksjonen organiserer samarbeidet, og hvordan dette arbeidet ledes, er tema for siste del av boka.

10 utgaver 249 kr. 14 utgaver 349 kr. Våre audiografer er spesialister på hørsel og er klare for å hjelpe deg på HØR Byporten Shopping & HØR Klinikk på Ullevål Stadion.

Her kan du se videoene der ungdommene selv kommenterer det politiske grunnlagsdokumentet. For noen kan det være i forsamlinger med mye støy og mange mennesker. For andre kan det være under konserter eller foredrag.

RELATERTE BØKER