Verdsettelse i teori og praksis

Verdsettelse i teori og praksis lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Verdsettelse i teori og praksis.pdf
ISBN
8541110239988

BESKRIVELSE

Boken tar opp fundamentale sider ved dette sentrale området i bedriftsøkonomi. Problemene belyses både fra en teoretisk og en praktisk side, og gir dermed utdypning, avklaringer og praktiske løsninger på et felt som blir mer og mer aktuelt.

Problemene belyses både fra en teoretisk og en praktisk side, og gir dermed utdypning, avklaringer og praktiske løsninger på et felt som blir mer og mer aktuelt. Finans: Teori og praksis er en videregående lærebok i investering og finansiering. Boken dekker sammensetning av verdipapirporteføljer, avkastningskrav for usikre prosjekter, effisiens i aksjemarkedet, verdiskaping gjennom kapitalstruktur og dividendepolitikk, verdsettelse av bedrifter, bruk av opsjoner, samt risikostyring. Verdsettelse i teori og praksis Heftet / 1997 / Bokmål 569,-478,-Levering 2-6 dager Antall.

Dahl fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245601985 Sammendrag.

RELATERTE BØKER