Å sette grenser

Å sette grenser - Bengt Grandelius | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bengt Grandelius
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Å sette grenser.pdf
ISBN
4200137973239

BESKRIVELSE

Å sette grenser henvender seg til alle voksne som til daglig arbeider med barn i ulike aldre i barnehage og skole. Boka er også aktuell for foreldre.Dette er en hverdagsnær bok som tar opp vanlige konflikter mellom barn og foreldre eller lærere. Forfatteren påpeker at vi voksne må tro på oss selv og stå for vår voksenhet. Gjennom å sette grenser lærer vi barn at de iblant må dele med andre, høre på andre og avstå fra en del av sine egne ønsker. Tydelige grenser fra voksne som bryr seg, er en viktig støtte for barns utvikling - et vilkår for vekst. Bengt Grandelius har lang erfaring med sosialt behandlingsarbeid med barn og ungdom. Titusentalls foreldre og yrkesaktive innen barnehage og skole har hørt hans fantastiske forelesninger og gitt impulser til denne boka.

Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett. Alle menneske har rett til å setje sine eigne grenser for kor nærgåande andre får lov til å vere. Dei fleste menneske må stoppe opp eit godt stykke unna.

Det handler i stor grad om å kunne si ifra overfor seg selv også. Det kan være vanskelig i uvante eller uventede situasjoner hvor man ikke tørr å si hva man egentlig tenker eller føler. Det å sette opp et gjerde mot naboens eiendom er noe man i utgangspunktet står nokså fritt til.

RELATERTE BØKER