Barske glæder

Barske glæder - Peter Wessel Zapffe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Wessel Zapffe
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Barske glæder.pdf
ISBN
6229711241548

BESKRIVELSE

I 2008 ble Barske glæder kåret til tidenes norske fjellbok. Den har lenge vært utsolgt, og Cappelen Damm har nå fått tillatelse fra Universitetet i Oslo om å gjenutgi tittelen. Vi utgir ikke bare på nytt, men vi ønsker samtidig å belyse Zapffes tekster ved hjelp av fire essays som hver på sin måte gir unike innblikk i Zapffes tankeverden: Dag O. Hessen - om naturverntenkeren, Bengt Flygel Nilsfors - om fjellklatreren og eventyreren, Henrik Sinding-Larsen - om Zapffe og det tragiske, det humoristiske og det dramatiske. Vi vier også plass til amatørfotografen Zapffe, beskrevet i et essay av Hanne Holm-Johnsen, som også har valgt ut en rekke fotografier signert Peter Wessel Zapffe. Nytt forord ved Stein P. Aasheim.

Forord av Arne Næss; Innledning av redaktør Sigmund Kvaløy Sætreng; Laksefiskere (1938) Juleleir (1938) ... I 2008 ble Barske glæder kåret til tidenes norske fjellbok. Den har lenge vært utsolgt, og Cappelen Damm har nå fått tillatelse fra Universitetet i Oslo om å gjenutgi tittelen.

Den har lenge vært utsolgt, og Cappelen Damm har nå fått tillatelse fra Universitetet i Oslo om å gjenutgi tittelen. Vi utgir ikke ... Barske glæder Peter Wessel Zapffe (Innbundet) Tips en venn 259 kr Antall .

RELATERTE BØKER