En mors kjærlighet

En mors kjærlighet - Anne Marie Meyer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
En mors kjærlighet.pdf
ISBN
5581319939788

BESKRIVELSE

Ragna la hendene på vinduskarmen, lente pannen mot den kalde vindusruten og lot tårene renne. Nå lå Hallgrims liv i Guds hender, hun kunne bare håpe at han hørte bønnene hennes og lot Hallgrim få leve. Hun skvatt da hun kjente et par varsomme hender på skuldrene og en myk stemme som hvisket til henne. - Prøv å sove litt, Ragna min, sa Øystein søvndrukkent. - Jeg skal våke over ham.

11.02.2017 · Aldersgrense 9 år · 1 t 21 min. Fi.

Jeg tenkte på deg lenge før du var blitt til et lite frø i magen min. Tåler alt, eller? Hva tror dere? Er ABBs mor fortsatt glad i ham? Jeg har en sønn og tror jeg fortsatt ville vært glad i han, evt det som er igjen etter ham, etter noe sånt. Jeg har kost meg med å lage til "Morskjærlighet" fra Jorid Linvik. Et uuutrolig koselig babyteppe.

RELATERTE BØKER