En uvanlig spion; Frode Berg, norsk etterretning og spøkelsene fra den kalde krigen

En uvanlig spion; Frode Berg, norsk etterretning og spøkelsene fra den kalde krigen - Øystein Bogen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Bogen
DIMENSJON
12,64 MB
FILNAVN
En uvanlig spion; Frode Berg, norsk etterretning og spøkelsene fra den kalde krigen.pdf
ISBN
9255760910280

BESKRIVELSE

Dramatisk og høyaktuelt om spionanklagede Frode Berg. 5. desember 2017 ble den pensjonerte norske grensevakten Frode Berg arrestert for spionasje i Moskva. Like etter så vi bilder av en trist Frode Berg bak russisk gitter, uvante omgivelser for den godslige bestefaren og lederen for menighetsrådet i Sør-Varanger. Det var første gang en nordmann hadde fått en slik siktelse mot seg i Russland. Pinlig nok for Norge kunne mye tyde på at FSB har rett i sin sak. TV 2-journalist Øystein Bogen har fulgt Russland tett i 20 år. Han har møtt Frode Berg flere ganger, og vært til stede på alle fengslingsmøtene. Her viser han det historiske og politiske omrisset bak saken, samtidig som han tegner et nærbilde av Frode Berg. Hva var det som drev Berg til å legge ut på et oppdrag som dette? Hvorfor valgte E-tjenesten å utsette ham for en slik vanvittig risiko? Hva har det offisielle Norge gjort for å løse floken, og vil Berg noen sinne kunne vende hjem?

Han har først og fremst dekket Russland og det tidligere Sovjetunionen og i tillegg ... Kjøp En uvanlig spion fra Tanum Dramatisk og høyaktuelt om spionanklagede Frode Berg 5. desember 2017 ble den pensjonerte norske grensevakten Frode Berg arrestert for spionasje i Moskva.

pris: Kr 399,00 ISBN: 9788248923220 Utgitt: 2019 Heftet/Innbundet: Innbundet Pris: 345,-. innbundet, 2019.

RELATERTE BØKER