Kontakt med barn

Kontakt med barn - Leif Askland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Askland
DIMENSJON
7,29 MB
FILNAVN
Kontakt med barn.pdf
ISBN
1832639826705

BESKRIVELSE

I Kontakt med barn blir utfordringer barnehagelærere møter i arbeidet med barn drøftet inngående. Tema som kontakt, omsorg, læring, gruppe-individ og observasjon er sentrale. At personalet har evne til kontakt med barn, er et grunnleggende kriterium når en vurderer barne hagens kvalitet. Barnehagelæreren skal ikke bare ha god innsikt i egen kontaktevne, hun eller han har også et ansvar for å følge opp de øvrige ansattes kontaktkompetanse. I Kontakt med barn blir utfordringer barnehagelærere møter i arbeidet med barn drøftet inngående. Tema som kontakt, omsorg, læring, gruppe-individ og observasjon er sentrale. Boka stimulerer barnehagelærerstudentens refleksjoner over sine relasjoner til enkeltbarn og barnegrupper. Slik refleksjon fremmer læring og utvikling av det å kunne forholde seg til barn, barns dannelse og læring på en profesjonell måte.

Nå som barnehagene er stengt for de fleste barna er det viktig at de ansatte holder kontakt med barna og deres hjem. Etat for barnehage gir noen tips til hvordan dette kan gjøres. Barn er tross alt forskjellige, og ikke alle blir like sterkt påvirket av hvordan foreldrene reagerer på deres følelsesmessige behov.

Mine søsken ønsker ikke kontakt med meg, hva skal jeg gjøre? 15 morsomme og enkle aktiviteter for barn i alle aldre! Se hvordan dere overlever innendørs-dager. Her har du tips til enkle aktiviteter for barn i alle aldre.

RELATERTE BØKER