Tankens kraft

Tankens kraft - Mikael Andersson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikael Andersson
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Tankens kraft.pdf
ISBN
8408757791631

BESKRIVELSE

Mikael Andersson er gutten som ble født uten armer og bein. Legene sa til foreldrene hans at denne gutten er det bare å glemme. Men Mikael ville det annerledes. Han kjempet seg frem fra en tilværelse full av begrensninger, og viser med sin historie hva du kan få til i ditt liv. "Tankens kraft" er boken om gutten som gjorde det umulige mulig. En bok om hva mental innstilling og trening kan gjøre med deg som menneske.

2019. Når Manchester United løper ut på Wembley i morgen klokken 17.30 for å spille mot Tottenham har de vunnet fem kamper på rad.

Når Manchester United løper ut på Wembley i morgen klokken 17.30 for å spille mot Tottenham har de vunnet fem kamper på rad. Samtlige siden laget fikk ny manager: Ole Gunnar Solskjær.

RELATERTE BØKER