Vidunderbarn

Vidunderbarn - Roy Jacobsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Vidunderbarn.pdf
ISBN
6909650327890

BESKRIVELSE

Det begynner den dagen en mystisk liten halvsøster ankommer mutters alene med Grorudbussen, "med en atomladning i en lyseblå koffert".Vi er i Berlinmurens og President Kennedys og Jurij Gagarins år. Finn bor alene med moren sin i en blokkleilighet på Årvoll i Oslo. Livet er elektrisk, vakkert og hardhendt sosialdemokratisk. Finn er lojal, opptatt av at regler skal følges. Men hos moren, som i hans øyne alltid har vært selve grunnfjellet, sporer han nå plutselige tegn på svakhet og gåtefull vingling.Med denne sterke barndomsskildringen viser Roy Jacobsen at det å være barn både er fantastisk fint og livsfarlig. Bokhandlerprisen 2009.

og 24. mai 07:53 Prisene faller i Japan 07:29 Børsen raser i Hongkong etter ny sikkerhetslov fra Beijing 07:19 ... Vi fant 40 synonymer til VIDUNDERBARN.

Vi er i Berlinmurens og President Kennedys og Jurij Gagarins år. Svensk «vidunderbarn» tilbake etter skademareritt: - Lå tre måneder i fosterstilling NTB. 22.05.2020.

RELATERTE BØKER