Bibelsk

Bibelsk lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
Bibelsk.pdf
ISBN
9890926936972

BESKRIVELSE

Tolv forfattere har vært med i et intenst språklig arbeid med Bibelselskapets nye oversettelse, Bibel 2011. Her er dikt og kortprosatekster med ankerfeste i bibelsk materiale, refleksjoner over fenomenet oversettelse og drøfting av konkrete utfordringer i arbeidet med bibelteksten. Disse har bidratt: Hanne Ørstavik, Håvard Rem, Inger Bråtveit, Inger Elisabeth Hansen, Jan Erik Rekdal, Jan Ove Ulstein, Jon Fosse, Jørgen Nordheim, Karl Ove Knausgård, Odveig Klyve, Oskar Stein Bjørlykke, Paal Helge Haugen.

Ivar Haugsbakk er overbevist om at ... En artikkel i bladet Biblical Archaeology Review forteller at arkeologiske funn bekrefter at «minst 50» personer som er nevnt i De hebraiske skrifter, virkelig har levd.Det gjelder blant annet 14 konger i Juda og Israel, deriblant slike velkjente personer som David og Hiskia og mindre kjente konger som Menahem og Pekah. Tidslinjen begynner med Adams skapelse i 4026 fvt. og viser når Noah og Abraham levde.

Arbeidet med den nye oversettelsen har pågått over en tiårsperiode, og flere av våre ledende forfattere har som Knausgård, vært med på å forme det nye bibelspråket. De forteller om sitt arbeid i artikkelsamlingen Bibelsk, og sjelden har jeg lest like entusiastiske vitnesbyrd fra noen bibelgruppe. Har du lyst å gi barnet ditt et bibelsk navn? Eller kanskje sjekke om navnet til barnet ditt har et slikt navn? Her finner du både vanlige og uvanlige bibelske navn. Sider i kategorien «Bibelske steder» Under vises 96 av totalt 96 sider som befinner seg i denne kategorien. Et bibelsk budskap.

RELATERTE BØKER