Fra barnehage til skole

Fra barnehage til skole - Nina Rønneberg Nielsen, Kari Johanne Kaardal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Rønneberg Nielsen, Kari Johanne Kaardal
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Fra barnehage til skole.pdf
ISBN
1967759265347

BESKRIVELSE

Å begynne på skolen innebærer en stor overgang, både for barn og foreldre. Kanskje forbindes det å begynne på skolen først og fremst med å lære å lese og skrive, men det er ofte de små, enkle tingene som kan bli utfordrende for mange barn: Å ta imot beskjeder, vente på tur, gå på do alene, sitte stille over lengre tid, pakke sekken, hoppe tau og sparke ball i friminuttene, ta av og på klær og sko uten hjelp osv. I denne boka legges det vekt på lek, og spesielt bevegelseslek, men aktivitetene er laget for å utfordre hele barnet. Fra barnehage til skole - aktivitet mestring og glede består av en veiledning til de voksne og en arbeidsbok til barna. Veiledningen er inndelt i en teoridel og en praktisk del med aktiviteter og oppgaver. Den praktiske delen av veiledningen er delt inn i fem tema, hvor hvert tema består av et aktivitetsprogram som tar ca. 2,5 time. Programmet inneholder: samling, grovmotorikk, tegne- og bevegelseslek, finmotorikk og avslutning. Alle temaene er bygd opp på samme måte. Til materiellet hører også en arbeidsbok til hvert barn, med oppgaver som er relatert til de finmotoriske aktivitetene i veiledningen.

Fikk du ikke tilbud, men har rett til plass i august eller september, vil du få tilbud senest i løpet av juni. Bydelene ... Barnehagen skal, i samarbeid med skolen, legge til rette for barns overgang fra barne­ hage til første klasse og eventuelt skolefritidsordning.

I ukene frem mot sommerferien skal vi legge ut saker som går under tema "Overgangen fra barnehage til skole/SFO" Bli husket - T-skjorte med navn Fra tirsdag 12. mai åpner skolene igjen for 7.

RELATERTE BØKER