Gåten om livets opprinnelse

Gåten om livets opprinnelse - Leif Gunnar Vik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Gunnar Vik
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
Gåten om livets opprinnelse.pdf
ISBN
3787136447883

BESKRIVELSE

Diskusjonene om vår opprinnelse ender ofte opp med fokus på feil spørsmål. Det grunnleggende spørsmålet er ikke universets alder eller om det biologiske livet har utviklet seg gradvis. Det ytterste spørsmålet er: – Har livet blitt tilfeldig til, eller er det et resultat av intelligens og planlegging?

Johathan Sarfati) Mange evolusjonister hevder nå at livets opprinnelse fra ikke-levende kjemikalier ikke har noe å gjøre med evolusjon, og at 'abiogenese' er den korrekte termen for det ovennenvte. Kap. 11B.

De har et krevende arbeid fordi det i mange tilfeller er vanskelig å avgjøre om det er en ny art man står overfor. De forskjellige livsformer er ikke jevnt fordelt utover planeten. Gåten om livets opprinnelse.

RELATERTE BØKER