Året 1958

Året 1958 - Lars Ulseth, Kalle Løchen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Ulseth, Kalle Løchen
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Året 1958.pdf
ISBN
7450443571227

BESKRIVELSE

30 gjennomillustrerte nostalgiske bøker i postkortformat, en for hvert år fra 1950 til 1979. Hvem ble født og hvem døde dette året? Hvem fikk et gjennombrudd, og hva slo gjennom? Hva gikk vi kledt i og hva leste vi for noe? Hva hørte vi på og hvem snakket til oss? Hva var det vi spiste, og hva var det vi drakk? Ble du født dette året, eller kanskje konfirmert? Var det da du ble 18 eller traff din utkårede? Begynte du på skolen, eller kanskje i ny jobb? Hva husker du egentlig fra dette året? Bli med tilbake til begivenhetenes år!

Dessuten: Nasjonalstoltheten Nidarosdomen pusses opp. Året 1958 var et normalt år (ikke skudår) og startende på en onsdag ifølge den Gregorianske kalender. Konge i Danmark: Frederik 9.

Vi er en del av Schibsted. Schibsted og deres annonsepartnere er ansvarlige for levering og personlig tilpasning av annonser på Prisjakt og ... Det amerikanske musikkmagasinet Billboard har siden 1946 listet opp hvilke sanger som var mest populære hvert år.

RELATERTE BØKER