Bestemor og fuglene

Bestemor og fuglene - Benji Davies | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benji Davies
DIMENSJON
10,90 MB
FILNAVN
Bestemor og fuglene.pdf
ISBN
7411121024537

BESKRIVELSE

Noi er slett ikke sikker på om han gleder seg til å være hos bestemor hele sommerferien. Hun er litt rar.Men det er før en heltemodig redningsaksjon blir starten på et nytt og vakkert vennskap.Benji Davies er en britisk illustratør og animatør som har skrevet og illustrert flere bestselgende bildebøker.

Kom deg av gårde før det blir varmt, og når du kommer, vær ei grei jente og ikke gå fra stien, ellers kan du falle og slå flaska i stykker, og da får ikke bestemora di noe. Og når du kommer til stua, glem ikke å si god morgen, og ikke stå og glan rundt i alle krokene.» Fugler kom å spiste av bærene, og hver eneste bil som sto parkert i nærheten ble bæsjet på av fuglene.

Men det er før en heltemodig redningsaksjon blir starten på et nytt og vakkert ... Bestemor og fuglene. Benji Davies; Vibeke Kjærstad Engen (Oversetter) Noi er slett ikke sikker på om han gleder seg til å være hos bestemor hele sommerferien.

RELATERTE BØKER