Brukt på nytt

Brukt på nytt - Kathrine Gregersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathrine Gregersen
DIMENSJON
11,13 MB
FILNAVN
Brukt på nytt.pdf
ISBN
4224493393933

BESKRIVELSE

Forfattaren av suksessboka Strikk til nøstebarn deler nok ein gong av sitt kreative overskot. Denne gongen har ho laga ei bok full av idear, oppskrifter og tips til gjenbruk. Kva kan ein lage sjølv av brukte materialar, korleis kan ein bruke ting på nye måtar, og korleis får ein ting til å vare litt lenger? Her finn du oppskrifter til klede, vesker, teppe, leiker og mykje meir. Boka er ei hjelp for dei som vil tenkje nytt i forhold til forbruk. Med denne boka blir det litt lettare å vere miljøbevisst."Enkle forklaringer, friske ideer, ikke for kompliserte prosjekter. Mange gode grunner til at boka kan hentes fram mer enn en regnværsdag." Elisiv Hauge Nilsen, Haugesunds Avis.Boka flyttar fokus frå forbruk til gjenbruk. Her finn du oppskrifter på korleis du kan lage nytt av brukte ting, og gjere nytte av unyttige restar. Boka er inndelt etter materialtype. Har et eige kapittel om lapping og stopping av klede. Har ordforklaring og mønsterark.

Nå er det fare for at Vosso på ny går over sine bredder. - Vi har brukt nærmere ti millioner kroner på flomsikring de siste tre årene, sier Sandy Mathieson, som er eier av Voss Camping. Alle som vil kan selge eller gi bort ting på Bloppis.

NAFs oppfordring: Bruk startkabler ... av startkabler hvor en bil har et tomt batteri vil det oppstå gnister når siste kabelklemme nr.

RELATERTE BØKER