Fra en utbrent til en annen

Fra en utbrent til en annen - Benedikte Rasmussen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benedikte Rasmussen
DIMENSJON
6,45 MB
FILNAVN
Fra en utbrent til en annen.pdf
ISBN
2300982594399

BESKRIVELSE

Benedikte Rasmussen er tidligere værdame i TV2. I 2007 fikk hun diagnosen utbrent og gikk deretter inn i en depresjon. I denne tiden opplevde hun isolasjon, ensomhet og det som følger når man er utenfor det miljøet som jobben representerer. Hun stilte seg spørsmålet "hvorfor meg?" Jo, hun er en typisk representant for dem som blir utbrent: flink, engasjert, arbeidssom. Hun lurte også på hva utbrenthet egentlig er, og hvordan hun kunne bli friskt igjen. Boken hun har skrevet er den boken hun ønsket seg da hun selv ble utbrent. Den er både hennes personlige beskrivelse av veien inn og ut av utbrenthet, og en bok som gir råd, kunnskap og inspirasjon. Boken er skrevet med humor og med omsorg for andre som er i samme situasjon som hun selv var. Hun har også et sterkt ønske om å hjelpe andre som er i faresonen.Les utdrag fra boka

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Fra en utbrent til en annen fra Bokklubber Utbrent? Eller på vei til å bli det? Benedikte Rasmussen, tidligere værdame i TV2, gikk i 2007 på en kraftig smell.

Benedikte Rasmussen er tidligere værdame i TV2. I 2007 fikk hun diagnosen utbrent og gikk deretter inn i en depresjon.

RELATERTE BØKER