Julequiz

Julequiz - Marit O. Bromark | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit O. Bromark
DIMENSJON
7,16 MB
FILNAVN
Julequiz.pdf
ISBN
7023240966759

BESKRIVELSE

Juleferien er reddet! Boken inneholder 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn.Her finnes det spørsmål innen mange ulike kategorier, og det er noe for enhver smak.Boken har også en egen del om julen med spørsmål om juletradisjoner, julemat, julefilmer, julesanger og jul generelt. Her kan du teste kunnskapene dine. Mye moro for hele familien gjennom hele julen!

La barna prøve seg på denne julequizen, da vel! Her finner du drøssevis av Quiz i mange kategorier. Noen Quiz gir også anledning til å vinne premier.

Hver av dem fanger én fisk. Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på denne morsomme quizen? Julequiz for barn.

RELATERTE BØKER