Kunsten å dø

Kunsten å dø - Audun Myskja | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Myskja
DIMENSJON
11,66 MB
FILNAVN
Kunsten å dø.pdf
ISBN
9570581270900

BESKRIVELSE

Audun Myskja er en av de legene i Norge som kjenner døden best. Han har fulgt utallige mennesker gjennom den aller siste fasen av livet. Gjennom dette arbeidet har han funnet en dypere forståelse av hva døden er. Hva skjer med kroppen når døden nærmer seg? Hva kan de pårørende gjøre? I tillegg til disse konkrete sidene ved døden, tar Myskja opp eksistensielle spørsmålene som døden konfronterer oss med: Finnes det et liv etter døden? Hva er det egentlig som dør?

For et sirkus! Dette alene burde få oss til å elske hverandre, men det gjør det ikke. Romanen handler om kunsten å leve og kunsten å dø, og hva man gjør når man står overfor livsvalg. Kristin Hauge er ansatt i Norad, og har vært diplomat for norsk utenrikstjeneste ved ambassadene i Kabul og Khartoum.

8. januar 2020 Siri Legg igjen en kommentar.

RELATERTE BØKER