Nattens lengsel

Nattens lengsel - Marit Helene Sannes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Helene Sannes
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Nattens lengsel.pdf
ISBN
4984201328996

BESKRIVELSE

Disse diktene er for det meste blitt til sent på kvelden eller natten. Det var da, i stillheten når det begynte å mørkne, at stemningsbildene ble virkelige. DENNE NATT Stillhetens time der alt begynner og tar slutt på samme tid uendelighet ... Slik begynner - Nattens lengsel. Kanskje er det slik at når vi tar oss tid til å lytte til stillheten, så kommer det fram som vi skyver vekk i dagliglivet? Som kan oppleves når mørket faller på. Diktsamlingen handler også om to som møtes og ulike stemninger mellom dem. Det er beskrivelser av sommerdagers lykke og fortvilelse i ensomhet. Som de fleste har opplevd og kan kjenne seg igjen, i en samling med dikt der mange av dem handler om lengsel. Marit Helene Sannes bor i Oslo og har en bachelorgrad i bibliotek- og informasjonsvitenskap.

Det var da, i stillheten når det begynte å mørkne, at stemningsbildene ble virkelige. DENNE NATT Stillhetens time der alt begynner og tar slutt på samme tid uendelighet ... Pris: 169,-.

Hennes første serie, Havets datter, kom i 2002 og ble en 30 bøker lang suksess. Her var det altså snakk om en gjensidig lengsel og kjærlighet, et vakkert uttrykk for samhørighet og fellesskap. To ganger i Filipperbrevet skriver Paulus om sine søsken i troen, «som jeg elsker og lengter etter - min glede og min krans.» - «For Gud er mitt vitne,» skriver han, «på hvordan jeg lengter etter dere alle med Kristi Jesu hjertelag.» Nattens Lys er et tverrkunstnerisk prosjekt som har Gunvor Hofmos poesi som fundament.

RELATERTE BØKER