Oppgavesamling i markedsrett og etikk

Oppgavesamling i markedsrett og etikk - Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Oppgavesamling i markedsrett og etikk.pdf
ISBN
6286734505655

BESKRIVELSE

Å arbeide med praktiske oppgaver er sentralt når du skal lære deg juridiske fag. Denne oppgavesamlingen inneholder kontroll-, øvings- og eksamensoppgaver i avtale-, kjøps-, produktansvars-, immaterial-, konkurranse- og markedsføringsrett. Det er utarbeidet løsningsforslag til noen av øvingsoppgavene og til eksamensoppgavene. Oppgavesamlingen er spesielt aktuell for studenter i faget markedsrett og etikk, men også andre som er interessert markedsrett, vil kunne ha nytte av den. Kjell Ove Ernes er høyskolelektor i juridiske fag ved Høyskolen Kristiania og universitetslektor i personalledelse ved UiT. Han har erfaring med praktisk juss som advokatfullmektig fra advokatfirmaet Galtung. Ernes holder også foredrag og kurs for arbeidsgivere og fagforeninger. Patrick Neumann er master i rettsvitenskap fra 2013. Han har jobbet i Forsvarsdepartementet, vært dommerfullmektig i Inntrøndelag tingrett og jobber som advokat i advokatfirmaet Hammervoll Pind DA. Neumann er fast foreleser i faget markedsrett & etikk og er emneansvarlig for fagene foretaksrett 1 & 2 ved Høyskolen Kristiania.

279,-NÅ 229,-Innføring i skatterett 2019-2020, for øk... OPPGAVESAMLING I AVTALERETT er et praktisk verktøy for deg som vil forstå og bruke avtaleretten, enten du er jusstudent eller en mer erfaren jurist.Boken dekker den delen av kontraktsretten som gjerne omtales som «avtalerett» eller «kontraktsrett I», og o Kjøp Lovsamling i markedsrett fra Tanum Boken er en samling av de lovene som er relevante for faget markedsrett. I tillegg er det inntatt sentrale forskrifter og direktiver.

Kjøp ny 241 ... Oppgavesamling i markedsrett og etikk ISBN 9788245022001, 2017, Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann Fra 50,- Kjøp Selg Pris: 241,-. heftet, 2017.

RELATERTE BØKER