Oppvekstmiljø og sosialisering

Oppvekstmiljø og sosialisering Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Oppvekstmiljø og sosialisering.pdf
ISBN
7627802727454

BESKRIVELSE

Presenterer sentrale begreper i sosialiseringsteori.Boken viser betydningen av vennskap og å tilhøre et sosialt fellesskap. Den forklarer hvordan barnehager og skoler påvirker barns liv og utvikling. Boken gir innsikt i hvordan internasjonale konvensjoner og norske lovbestemmelser ivaretar barns behov, og innholdet i og kvaliteten på norsk oppvekst.Oppvekst og sosialisering henvender seg til utdanninger der barns oppvekst, oppvekstmiljø og oppvekstvilkår er et tema, som utdanninger innenfor pedagogikk, psykologi og sosialfag. Den er også aktuell for alle som er interessert i barns oppvekstmiljø i Norge.

Den er også aktuell for alle som er interessert i barns oppvekstmiljø i Norge. Kjøp Oppvekstmiljø og sosialisering fra Tanum Presenterer sentrale begreper i sosialiseringsteori. Boken viser betydningen av vennskap og å tilhøre et sosialt fellesskap.

Mindre salt, og mer fisk, frukt og grønt vil gi bedre helse og mindre overvekt og fedme. Arkiv.

RELATERTE BØKER