Samfunnet i barnehagen og barnehagen i samfunnet

Samfunnet i barnehagen og barnehagen i samfunnet - Tone Aarre, Kari Blom | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Aarre, Kari Blom
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Samfunnet i barnehagen og barnehagen i samfunnet.pdf
ISBN
6697137347693

BESKRIVELSE

Denne boken gir barnehagelærerstudenter og barnehagelærere en innføring i utvalgte samfunnsfaglige temaer knyttet til Kunnskapsdepartementets «Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver» fra 2011. Hvert kapittel består av en fagdel som følges opp av didaktiske refleksjoner omkring hvordan disse temaene kan formidles i barnehagen. Det gis også konkrete forslag til hvordan en praktisk kan arbeide med rammeplanens fagområder i barnehagen. Temaer som blir behandlet i boken, er barndom og oppvekst i historisk perspektiv, kjønn, likestilling og moderne familieformer, barnehage og familie i samspill, barnehagen i nærmiljøet, Norge som flerkulturelt samfunn, samene som urfolk og kulturell minoritet, og barns rettigheter. Tone Aarre er førstelektor ved samfunnsfagseksjonen på Avdeling for lærerutdanning, Høgskolen på Vestlandet. Kari Blom var førsteamanuensis samme sted og hun var også rektor ved Høgskolen i Bergen i seks år.

... Dere sier at barnehager og skoler skal få tid til å forberede seg på smitteverntiltak. «Hente i barnehagen»-debatten: - Samfunnet stenger ikke klokken 16 .

Også innenfor mange av de øvrige yrkene som inngår i det tverrfaglige samarbeidet i oppvekst-, helse- og sosialsektorene, ser det ut som om mangel på arbeidskraft kan bli et problem. Les teksten og svar på oppgaven IPGGutenbergUKLtd / iStock. Abedah Aksu er utdannet barnehagelærer, og jobber i Ekorntunet barnehage i Lilllevik, der hun er fast ansatt.

RELATERTE BØKER