Smitte

Smitte En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,94 MB
FILNAVN
Smitte.pdf
ISBN
1976263259182

BESKRIVELSE

Hva er egentlig smitte? Dette er en lettlest, informativ og engasjerende bok om myter og fakta om smitte og smittsomhet opp gjennom historien og i dagens globaliserte verden.

Dråpene kommer ut gjennom munnen og nesen når en person som er smittet hoster eller nyser. Den vanligste smittemåten er at du puster inn dråper med smitte som svever i lufta eller at du får virus på hendene og får det i deg hvis du tar deg i ansiktet. Koronavirus - temaside.

Utenom fastlegekontorets åpningstider kan du ringe legevakten på telefonummeret 116 117 (døgnåpent).. Det er viktig å ikke møte opp fysisk på legevakta før du eventuelt får beskjed om det. Corona-smitte: Mattilsynet: - Trygt å spise mat fra Italia.

RELATERTE BØKER