Akvarell for alle

Akvarell for alle - Veronica Ballart Lilja | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Veronica Ballart Lilja
DIMENSJON
4,53 MB
FILNAVN
Akvarell for alle.pdf
ISBN
8468101800802

BESKRIVELSE

Enten du er i oppstarten av din kunstneriske reise eller trenger en dytt i riktig retning og har behov for litt inspirasjon, vil denne boken vekke kreativiteten din. Forbedre akvarellferdighetene dine, stimuler ditt kunstneriske sinn og åpne malingstubene for en helt ny verden av muligheter. Her får du en innføring i utstyr du trenger for å komme i gang med malingen, tips til å male, hvordan kombinere ting som fargeblyanter, blekk, salt og tusj, og til og med det du vanligvis bruker til å stelle håret ditt med, for å få nye og spennende resultater. Andre titler i serien er Akryl for alle: Utstyr - teknikker - inspirasjon

Lær mer om akvarellmedier Akvarell for alle : utstyr - teknikker - inspirasjon Veronica Ballart Lilja ; oversatt av Olav Tokerud Bok · Bokmål · utgitt 2020 · Hylleplass: 751.42 L Akvarell er et maleri malt med transparente, vannoppløslige farger. Ordet akvarell betegner også selve maleteknikken.

Aktiver alle Lagre endringer ... Akvarell kan også være en kul effekt kombinert med typografi. Ferdiggjør det du skal lage i illustrator, print det ut.

RELATERTE BØKER