Aldri tilgi

Aldri tilgi - Trude Teige | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Teige
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Aldri tilgi.pdf
ISBN
4543667185174

BESKRIVELSE

Før den nye justisministeren skal gå på Stortingets talerstol for første gang, mottar han en tekstmelding fra en som kaller seg Hevneren. I Kanal 4 blir en profilert sjef beskyldt for seksuelle overgrep, like etter mottar også han en trusselmelding.Samtidig blir det funnet en død mann på en forfallen gård i Asker. Under arbeidet med å identifisere mannen, oppdager politiet en torturinnretning som nylig har vært i bruk på låven. Hvem er den døde mannen? Og hvem stammer blodet på låven fra? Journalisten Kajsa Coren arbeider med en TV-dokumentar om #Metoo i Norge. Alt tar en uventet vending da politiet får en forsvinningssak å oppklare, og Kajsa oppdager en sammenheng mellom den, justisministeren og den døde på gården.

Skrevet av: Trude Teige. Som tidligere politisk journalist kjenner jeg media og norsk politikk godt, og jeg har sett hvordan mannsdominerte arbeidsmiljø kan skape et klima der kvinner ikke tør å melde fra om ulike former for trakassering. Kjøp Aldri tilgi fra Tanum Før den nye justisministeren skal gå på Stortingets talerstol for første gang, mottar han en tekstmelding fra en som kaller seg Hevneren.

Tilgivelse kan angå andre, men også en selv.Tradisjonelt har tilgivelse vært sett på ... - Vil aldri tilgi det. Veteranen er nå bekymret for sine nærmeste og sier han aldri vil tilgi myndigheten om noen i hans nærmeste familie nå blir hardt rammet av koronaviruset. Befri deg selv ved å tilgi.

RELATERTE BØKER