Bløff

Bløff - Bår Stenvik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bår Stenvik
DIMENSJON
3,19 MB
FILNAVN
Bløff.pdf
ISBN
5594927257155

BESKRIVELSE

Løgn og bedrag regnes vanligvis ikke som våre stolteste egenskaper, men de er grunnleggende premisser for det menneskelige. I dag tror evolusjonsbiologer at vår intelligens i stor grad er utviklet for å hjelpe oss å gjenkjenne bløff, og for å bløffe andre. Men hvorfor er vi da likevel så dårlig til å avsløre løgnere? Hvorfor leter vi så ofte etter autentisitet på feil steder?

I poker betyr en bløff, eller det å bløffe, det samme som «høyt spill», altså det å gi inntrykk av å ha bedre kort enn man har. . MILJØSVINDELEN I følge Greenpeace-grunnleggeren Patrick Moore er global oppvarming en bløff som fremmes av korrupte «forskere» avhengig av statlige bevilgninger..

Influenseren hevdet Instagram-storyen var et stunt for å fange oppmerksomheten til Mads Hansen. Nå forteller han sannheten.

RELATERTE BØKER