Energien taler

Energien taler - Lee Harris | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Harris
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Energien taler.pdf
ISBN
3165319282562

BESKRIVELSE

Lee Harris er viden kjent, også i Norge, for sine foredrag og seminarer der han avleser energi og fungerer som kanal for kjærlighetsfylte budskap fra en gruppe åndelige veiledere han kaller Z-ene, og som han har samarbeidet med i to tiår. Energien taler inneholder øvelser for åndelig vekst og forvandling samt inspirasjon og praktiske råd på områder som betyr mest for de fleste av oss: kjærlighet, parforhold, penger, personlig kraft og selvutfoldelse, livshensikt samt fysisk og følelsesmessig velvære.

Ronald Dyrhol Styreformann Klar Energy AS/ CEO Hareid Group AS. En ekte Sunnmøring på godt og vondt, der av arv, miljø og gode råd om forventet samfunns- utvikling lå til grunn for valg av utdanningsvei.

Jeg har laget sjokolade fra bunnen av før, men uten at vi samboer har kunnet gå god for den. May.

RELATERTE BØKER