Eselet og den lille engelen

Eselet og den lille engelen - Otfried Preussler | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Otfried Preussler
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Eselet og den lille engelen.pdf
ISBN
8184072528064

BESKRIVELSE

Mange ganger hadde eselmamma fortalt ungen sin om Jesusbarnet i stallen før han sovnet. Men en morgen han våkner er ikke eselmamma der, men en liten engel snakker til ham. Engelen beroliger ham med at mammaen hans er hos Jesusbarnet for å varme ham, og nå kan han få bli med dit. Sammen går de veien. Underveis møter de mange barn og voksne som spør hvor de skal. Når de hører at de skal til Betlehem, til stallen - vil de gjerne være med og det får de. Etter hvert blir det en lang rekke, en stor flokk som følger stjernen fram til Jesusbarnet.En varm og nær fortelling om julens mirakel, av den erfarne tyske forfatteren Otfried Preussler (d. 2013).

... Etter hvert blir det en lang rekke, en stor flokk som følger stjernen fram til Jesusbarnet.

På veien kom noen av Jakobs tjenere og sa til Jakob: «Din bror Esau kommer, og han har med seg 400 menn!» Engler Dekorer hjem og rom med vakre engler! Noen ønsker engler med et vintage preg, andre ønsker engler i mer robuste materialer som tre/metall, mens andre ønsker de mer tradisjonelle i ren hvit porselen eller polyresin. Mors lille engel. Angelica veide 21 kilo da hun døde 13 år gammel, etter en fire år lang kamp.

RELATERTE BØKER