Figurteatrets historie

Figurteatrets historie - Anne Helgesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Helgesen
DIMENSJON
10,93 MB
FILNAVN
Figurteatrets historie.pdf
ISBN
1987766748980

BESKRIVELSE

Boken tar for seg figurteatrets historie sett litt på skrå, fra marionettistens, dukkespillerens og figurspillernes plass. Den handler om en alternativ teaterform som rommer alt fra lavstatus gjøgleri til avantgardistiske eksperimenter. Boken tar leseren med på en reise tilbake i tid og viser hvordan mennesker gjennom årtusener har blitt forhekset av dukkenes og figurenes magi fra antikken og fram til vår tid. Med kilde- og stikkordregister.

ISBN 9788272012310, 1998 ... kjenner til figurteatrets historie, tradisjoner, egenart og plass i samfunnet kjenner til forsknings- og utviklingsarbeid innenfor fagområdet figurteater har kunnskap om oppbygging av en forestilling Figurteatrets historie - häftad, Norska, 2014. Författare: Anne Helgesen.

Digital formidling av DKS. Nasjonalbiblioteket Get this from a library! Figurteatrets historie : Europeisk teaterhistorie fra en annen kant. [Anne Helgesen] Figurteatrets historie.

RELATERTE BØKER