Matematikk

Matematikk - Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus
DIMENSJON
11,67 MB
FILNAVN
Matematikk.pdf
ISBN
5854465155317

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

Som verktøy kan matematikk brukes til å lage ideelle beskrivelser av deler av det virkelige liv, og fra en matematisk teori vil en være i stand til å trekke matematiske slutninger om fenomenet eller objektet som studeres. Læreplan i matematikk fellesfag (MAT1-04) Læreplanen utgår gradvis Denne læreplanen vil utgå gradvis fra 1.8.2020 Mer om gyldighet og innføring av ny læreplan Ny versjon: Læreplan i matematikk 1.-10. trinn - MAT01-05 Matematikk, tidligere oppfattet som læren om tall og geometriske figurer; nå mer korrekt og generelt definert som vitenskapen om struktur, orden og relasjoner.

Hvorfor fortsetter lærere å bruke M+ år etter år? Knappene nedenfor kan gi deg svaret. matematikk.net Matematikk.net er et matematikk-nettsted som drives av privatpersoner. Her kan du finne både matematikkleksikonet "Per", samt diskusjonsforum mest beregnet for matematikk på ungdomsskolen og vgs.

RELATERTE BØKER