Matematiske sammenhenger

Matematiske sammenhenger - Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Matematiske sammenhenger.pdf
ISBN
4957770137434

BESKRIVELSE

Boken er en del av et læreverk på i alt 4 emnehefter, tenkt brukt i allmennlærerutdanningen, Matematikk 1. Med oppsummering etter hvert kapittel og oppgaver. Har litteraturliste og register.

(leses «f av x er lik x i andre») som viser forholdet mellom argumentet og kvadrattall av dette. Tall- og statistikkforståelse er altså viktig, men det er ikke den eneste formen for hverdagsmatematikk. Holder man øynene åpne, kan man se matematiske sammenhenger overalt.

I læremiddelet er Geogebra integrert. TEMA: Preposisjoner og matematiske begreper Begreper i fokus: Bak, foran, inni, under, oppå, ulike romfigurer Forankring i rammeplanen: "Barnehagen skal bidra til at barna oppdager og undrer seg over matematiske sammenhenger og utvikler forståelse for grunnleggende matematiske begreper. Instruert innlæring vektlegges mindre, samtidig som barnehagen har ansvar for at grunnleggende forståelse for matematiske sammenhenger. Rammeplanen: Matematikkglede.

RELATERTE BØKER