Norske slott, herregårder og gods

Norske slott, herregårder og gods - Eva Valebrokk, Geir Thomas Risåsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Valebrokk, Geir Thomas Risåsen
DIMENSJON
8,62 MB
FILNAVN
Norske slott, herregårder og gods.pdf
ISBN
7474690123785

BESKRIVELSE

Tilsammen 30 gamle residensanlegg som representerer en vesentlig del av den norske kulturhistorie, blir presentert i denne boken. De står sentralt i vår del av europeisk stilhistorie opp gjennom århundrene, og er den dag i dag vel bevarte anlegg. Med litteraturliste.

Slottene og herregårdene nedenfor får stadig flere forespørsler fra nyforelskede, norske par. Thorskogs slott - et klassisk evertyrslott.

De står sentralt i vår.. Samtlige av disse er åpne for besøkende og byr på overnatting, kulinariske matopplevelser, aktiviteter og skjønnhetsbehandlinger. Selv om det i Sverige ligger mange slott og herregårder som ligger spredt over hele landet, finner du de fleste i sør og vest.

RELATERTE BØKER