Politisk tenkning

Politisk tenkning - Raino Malnes, Knut Midgaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Raino Malnes, Knut Midgaard
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Politisk tenkning.pdf
ISBN
3682897918284

BESKRIVELSE

Boka gir en gjennomgang av filosofiske og ideologiske posisjoner i politisk tenkning. Her finnes en rekke tenkere som representerer et bredt spekter av synsmåter, fra Platon og Aristoteles via Thomas Aquinas og Machiavelli til John Rawls og Friedrich von Hayek. Alle klassiske temaer i politisk debatt drøftes: demokrati, rettigheter, konstitusjonalisme, revolusjon osv. Gjennom inngående diskusjon av utvalgte verker får leseren en historisk og systematisk innføring i politisk argumentasjon. Boka forutsetter ingen forkunnskaper i filosofi eller statsvitenskap. Har litteraturliste og stikkordregister.

Politisk tenkning. Raino Malnes og Knut Midgaard.

Her finnes en rekke tenkere som representerer et bredt spekter av synsmåter, fra Platon og Aristoteles via Thomas Aquinas og Machiavelli til John Rawls og Friedrich... Det antas ofte at det som står i tittelen her, er et ikke-eksisterende tema. I den store Cambridge History of Greek and Roman Political Thought fra 2000, redigert av Christopher Rowe og Malcolm Schofield, er politisk filosofi i nyplatonismen overhodet ikke et tema, og det samme kan sies om andre oversiktsverk som tar for seg antikkens politiske tenkning. Kjøp 'Politisk tenkning' av Raino Malnes fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER