Taushetsløftet

Taushetsløftet - Inger Harriet Hegstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Harriet Hegstad
DIMENSJON
4,64 MB
FILNAVN
Taushetsløftet.pdf
ISBN
5681049145598

BESKRIVELSE

Et inderlig familiedrama.Drømmer og lengsler - ubrytelige bånd ...Synnøve er borte, og Emma plages av dårlig samvittighet for at hun ikke har fortalt sannheten. Tore forstår at hun skjuler noe, og presser henne. Samtidig må hun bestemme seg for hva hun skal svare Olav.- Hvem det enn er som har skadet lillesøsteren min, skal han få svi. Hører du det, Emma? Om det så er selveste presten, skal jeg dra ham frem i lyset, og da ... Tore slo hardt i veggen, - da skal jeg sørge for at han aldri rører ei ungjente igjen. Jeg skal ...

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202441852 Taushetsløftet er noe som henger igjen fra "forna dar". Den gangen telefon eller telgrammer ble formidlet av operatører.

Tore forstår at hun skjuler noe, og presser henne. Kapittel 21. Vern av informasjon og informasjonsutveksling.

RELATERTE BØKER