Variert undervisning - mer læring

Variert undervisning - mer læring - Kari Repstad, Inger Margrethe Tallaksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Repstad, Inger Margrethe Tallaksen
DIMENSJON
7,68 MB
FILNAVN
Variert undervisning - mer læring.pdf
ISBN
1669348783520

BESKRIVELSE

Denne boka gir en praktisk og konkret innføring i en lang rekke arbeidsmåter til bruk i undervisningen. Boka kan fungere som en verktøykasse for læreren og viser hvordan en kan planlegge og gjennomføre undervisning og vurdering. Den bygger på at varierte læringsformer øker læringsutbyttet.Uansett hvor du befinner deg i din lærerkarriere, som student eller ferdig utdannet lærer, vil denne boka være nyttig, inspirerende og lærerik.Høyoppløst bildeBla i bokenKari Repstad har over 35 års erfaring som lærer i videregående skole. Hun har mange års erfaring med å undervise fagdidaktikk ved Universitetet i Agder.Inger Margrethe Tallaksen har over 20 års erfaring fra videregående skole, både som lærer, rådgiver og inspektør. Hun underviser nå i fagdidaktikk ved Universitetet i Agder.Begge er aktive som kursholdere for lærere.

... • Det styrker elevers indre motivasjon for læring • Stille elever blir mer aktive og deltakende i undervisningen • Språket til elevene utvikler seg: ... Variert undervisning - mer læring: lærerens metodebok Av Kari Repstad, Inger Margrethe Tallaksen Forlag Fagbokforl.

Den bygger på at varierte ... Hvordan nå kompetansemålene gjennom variert undervisning som skaper motivasjon for læring? Tipsheftet I skrivende stund inneholder praktiske aktiviteter til arbeidet med lese- og skrivestrategier.Filmen Aktiv læring utfyller heftet ved at den illustrerer en rekke øvelser som kan skape motivasjon og bidra til tilpasset undervisning. Oppgavene som ligger til grunn for øvelsene i filmen ... I fire år har rundt 100 norske og canadiske elever, lærere og skoleledere utviklet matematikkundervisningen på tvers av landegrensene.

RELATERTE BØKER